Shutterstock

MUĆKAJTE MASLINOVO ULJE U USTIMA: Primjetiti ćete zapanjujuću transformaciju

Autor: dnevno.hr

Novi postupak liječenja predstavio je liječnik F. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Njegovi postupci za mnoge su sumnjičavi, ali lako je provjeriti njegove metode, dovoljno ih je samo iskušati.

Riječ je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne tvari iz tijela naprosto eliminiraju, a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobiva sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne učinkovitih lijekova.

Mućkanje je prema riječima liječnika, odlično riješenje kod tromboze, artroza, paralize, čireva na želucu, ženskih bolesti, ali i tegoba koje prosječnog čovjeka svakodnevno muče poput recimo glavobolje ili pak zubobolje te bronhitisa. Nadalje metoda je izvrsna za tumore, grčeve i bolesti živaca, a vaš saveznik može biti i kod upale mozga te raznih bolesti krvi.

No, oprez, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše jedna jušna žlica maslinovog, suncokretovog ili sezamovog ulja koje se lagano miješa u usnoj šupljini 20-ak minuta. Ako ste pravilno postupili tekućina koju ste ispljunuli bit će bijela poput mlijeka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i pastom za zube. U tekućini koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.

S ispiranjem je idealno početi ujutro prije jela, a ako želite da vaše tegobe što prije prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvijek praznog želuca. Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda učinkovita primijetit ćete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije. Za liječenje ovom metodom trebati će vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti kronične liječenje bi moglo potrajati i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma prijašnjih bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničariti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces liječenja započeo.

Inače, ovaj postupak pojačava izmjenu tvari u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vrijeme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života te loše prehrane. Zanimljivo je također kako zubi mućkanjem ulja postaju bijeli, a ova metoda pomaže i u podizanju kvalitete zuba, ponajviše u situacijama kada su oni klimavi primjerice od paradontoze.

ZA SEDAM DANA 10 KILA MANJE: Tajna je u jednoj lako dostupnoj namirnici




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.