Možete li vjerovati? Ova je manekenka nekada bila muškarac! (FOTO)

Autor: T. Pšenko

Vrlo je rano shvatila da je žena zarobljena u tijelu dječaka i 2012. se odlučila za operaciju promjene spola na Tajlandu.

Transrodni model Lea T (32) zaštitno je lice brenda „Redken”, koji se bavi promocijom proizvoda za njegu kose. Ova se Brazilka rodila kao dečak, a zvala se Leande Medeiros Ćerezo. Postavila je svoju “žensku” fotografiju na Instagramu i u rekordnom je vremenu dobila velik broj “lajkova”.

Na crno-bijeloj fotografiji koju je objavila odjevena je u crno i nosi crne cipele, a u prvom je planu njezina crna kosa.

“Lea T je božanstvena! Gospode”, napisao je jedan od njih. “Volim Leu T! Ona ruši barijere”, napisao je drugi.

Pažnju javnosti ova je manekenka privukla kada se 2011. pojavila na naslovnoj strani magazina „Love” na kojoj se ljubila sa Kate Moss. Od tada je radila za svjetske modne kuće, a vrlo je rano shvatila da je žena zarobljena u tijelu dječaka i 2012. se odlučila za operaciju promjene spola na Tajlandu.

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.