MARKANTNA LICA iz Santa Barbare: Eden, Cruz i ostali danas izgledaju OVAKO! (FOTO)

Autor: T. Pšenko

Dodatna zanimljivost praćenja ove sapunice jesta da je ekipa jednog zadarskog radija za vrijeme rata podijelia uloge Santa Barbare među sobom te su tako emitirali prijenos uživo nove epizode.

Poljoprivrednici su zbog ove serije ostavljali napola završene poslove, školarci su žurili iz škole, a mnogi su bili vjerni i reprizama. Santa Barbara bila je televizijska sapunica koja je uz male ekrane znala prikovati i najmlađe i najstarije, a kružile su priče i da su za ozdravljnje likova žene plaćale svete mise. Serija je to koja se emitirala u čak 2137 nastavaka, a priča se smjestila u američki gradić Santa Barbaru. Okosnica radnje bila je bogataška obitelj Capwell na čijem čelu bio C. C. i njegova supruga Sophia. Mnogima je srcu prirasla radnja koja se zbivala oko ljubavne veze dugokose plavuše Eden i policajca hispanskog porijekla Cruza, odjevenog mahom u uskre traperice i kožnu jaknu. Osim glavnih pozitivaca, radnja je bila krcata i glavnim negativcima kao što su primjerice bili Gina i Keith koji spletkarili gdje su god stigli i tako poprilično zakuhali radnju.

Dodatna zanimljivost praćenja ove sapunice jesta da je ekipa jednog zadarskog radija za vrijeme rata podijelia uloge Santa Barbare među sobom te su tako emitirali prijenos uživo nove epizode.

Marcy Walker

Marcy Walker glumila je Eden Capwell Castillo. Odglumila je u mnogobrojnim sapunicama, a danas radi u jednom američkom ministarstvu.

A Martinez
U Santa Barbarsi bio je svima dobro znan kao policajac Cruz Castillo, Edenina ljubav. Nakon Santa Barbare glumio je sitnije uloge u TV serijama, a okušavao se i u raznim bizarnim žanrovima poput ovoga.

Jed Allan
C. C. Capwell i točka, glava bogataške obitelji. Kasnije je u glumačkim vodama plivao kroz manje uloge u serijama, a moglo ga se vidjeti i u CSI Miamiju.

Lane Hunt Davies

U seriji je glumio Masona Capwella. Osim sitnih uloga u serijama i filmovima poput Treći kamenčić od Sunca, redoviti je kazališni glumac.

Robin Mattson

Ova je glumica u Santa Barbari utjelovila Ginu Capwell. Također se nastavila baviti glumom u sapunicama, no također je i profesionalna kuharica.

Nicolas Coster

Glumio je Lionela Lockridgea, a trenutno ga se može vidjeti u sapunici The Bay. Odglumio je i u nekoliko filmova poput Another World.

Robin Wright

U seriji je glumila Kelly Capwell, a osim glumom, bavi se i pjevanjem. Glumila je u Forrestu Gumpu, a trebala je utjeloviti Marion u Robinu Hoodu, no ulogu je odbila zbog trudnoće.

Nancy Grahn

U Santa Barbari je glumila Juliju Wainwright, a odmah nakon završetka snimanja te serije glumila je u nekoliko njemačkih televizijskih serija. Gostujuću je ulogu odigrala i u Merlos Placeu.

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.