Ljetni sajam knjiga je produžen do 23. srpnja!

Autor: dnevno.hr

Otkrijte što su za Vas pripremili Fokus, Fraktura, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Profil, VBZ, Znanje i 24 sata Knjige

Paviljon 7A koji se nalazi s desne strane ulaza na Zagrebački velesajam već je 13 dana mali dom za knjige najznačajnih hrvatskih izdavača. Čak osam različitih nakladnika pripremilo je najbolju ponudu za ovo ljeto koju ne biste smjeli propustiti. Vrhunski hit naslovi i aktualne uspješnice u svijetu očekuju čitatelje po popustima od 20 do 80 posto!

Iznimno dobar odaziv, velika želja i zainteresiranost posjetitelja ponukala je organizatore da Ljetni sajam produlje čak 7 dana, pa će tako vrata velesajma biti otvorena do nedjelje, 23. srpnja do 21 sat.

Iako je se ljeti najviše čita beletristika, koja se nudi po iznimno povoljnim cijenama ( i do 80 % popusta), na sajmu se rado uzima i čita publicistika, priručnici, savjetnici, slikovnice i dr.

Otkrijte što su za Vas pripremili Fokus, Fraktura, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Profil, VBZ, Znanje i 24 sata Knjige!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.