fbpx

Koja vas scena privlači? Reći ćemo vam kakvi ste! (FOTO)

Autor: atma.hr/ A. Pranjić

Gdje se nalazite? Gdje želite provoditi svoje vrijeme (fizički i psihički), može reći puno o vama. Odaberite jednu od ponuđenih slika u kojoj se osjećate najviše "kod kuće". Pogledajte u nastavku objašnjenje zašto ste odabrali baš tu sliku.

 

Prva slika


Polje trave koje se njiše na povjetarcu prekrasan je primjer života koji se kreće u svojim prirodnim smjerovima. Vi ste inteligentna osoba koja ima svoju sjetnu stranu. Uživate biti sami i razmišljati o svemu što vam se događa u životu.

Poruka: Život može biti pozitivan i negativan, svijetao i mračan, sretan i tužan. Tek kada možete učiti od svake strane medalje, obogatit ćete se s više pozitivnosti. Čin davanja je iznimno važan način za obogaćivanje vašeg ​​života. Kada dajete, povezujete se sa zahvalnošću na životnim situacijama, prirodnom bogatstvu koje je uvijek oko vas i lekcijama kojima vas život uči.

Savjet: Vrijeme je da aktivno poradite na svom emocionalnom iscjeljenju. Nemojte se bojati reciklirati staru neriješenu bol ili neugodu. Tek kad dovedete svoje neriješene osjećaje na površinu, možete ih se riješiti jednom zauvijek. Učinkovito emocionalno liječenje vas u potpunosti može osloboditi.

Druga slika

Kamene ploče po kojima hodate su tu da vas podrže. Život će vas također podržati. Vi ste osoba kojoj bi dobro došao poticaj jer lako podliježete težini vanjskog svijeta.

Poruka: Vrijeme je da savladate svoje strahove i pokrenete se u svim aspektima svog života. Bez obzira čemu trenutno oklijevate, znajte da uvijek postoji pozitivan način pristupa. Prestanite gledati prema tlu i držite glavu visoko. Duboko u sebi, vi ste vrlo jaka osoba, samo trebate vjerovati u to kako biste krenuli naprijed. Najmoćnija stvar koju imate je vaš um. Brige nisu dobre za vas, jer to iscrpljuje vašu kreativnost, osobnost i ukupni užitak življenja. Znajte da oko čega god brinete i u čemu god oklijevate, svemir je tu da vas podrži. Samo vjerujte u to.
Savjet: Znajte da, kada se osjećate zaglavljeni, zarobljeni ili zbunjeni, stvari se uvijek mijenjaju i kreću. Ne postoji zaglavljenost. Kada prepoznate da se tako osjećate, to može biti jedna od najboljih stvari za vas, jer tada kreće biti put preobrazbe .

Treća slika

Svjetla, glazba, uzbuđenje. Vi ste osoba koji voli imati zapaljenu svoju kreativnu stranu. Vi volite biti u mnoštvu ljudi, ali također volite biti viđeni i saslušani.
Poruka: Nevjerojatna vizualna performansa. Nedirnuta prirodna sredina pruža najbolji kreativni naboj. Ona je veza s kreativnošću. Veza s božanskim. Usredotočite se na stvaranje zdrave ravnoteže u vašem životu između rada, obitelji, osobnih zadataka i na otvoreni prostor. 

Savjet: Najbolji način da živite kreativno je da dopustite sebi da se izrazite na sve moguće načine. Ne potiskujte svoje kreativne porive. Ako se osjećate da želite pjevati, pjevajte iz petnih žila. Ako se osjećate da želite plesati, plešite na ulici. Tako se ponaša i priroda. Ona nikad ništa ne potiskuje.

Četvrta slika

Mir i spokoj. Jednostavnost oblika vode jedan je od ljekovitih sredina u koje bi se mogli staviti. Vaš um i tijelo traže od vas da odvojite više vremena za mir.

Poruka: Vrijeme je da doista poslušate ono što vam srce vam govori da učinite. Kada slušate svoje srce i živite autentično, vaš duh jača i postajete više povezani s vanjskim svijetom. Koristite svoju intuiciju. Nemojte sumnjati u svoje unutarnje poruke. One su obično točne. Znakovi su svuda oko vas. Budite otvoreni za sve životne poruke.

Savjet: Ako ne slušate svoje srce i svoju intuiciju, sigurno ćete se uvijek kretati u krivom smjeru.

Peta slika

Prekrasno jesensko lišće predstavlja dolazak novih početaka. U lišću oko vas, koje mijenja boje, postoji osjećaj bogatstva, ispunjenja i postignuća.

Poruka: Morate se odmoriti od nekih stvari. Uzmite pauzu od svega što vam crpi energiju i ne da vam da spavate. Neka netko drugi preuzme brigu o tim stvarima na neko vrijeme. Usredotočite se na ono što zaista želite raditi. Što je to što vas čini da se osjećate ostvarenim i kreativnim? Za vas je važno da imate ravnotežu, a osjećaj kao da ste zarobljeni radeći sve, je vrlo nezdrav. Dajte nekome do znanja da vam je potrebna pomoć.

Savjet: Dopustite sebi da se prebacite na bilo koje kreativne zadatke s kojima se osjećate povezani. Nemojte se suzdržavati od nečega jer mislite da to nije za vas. Nikad ne znate što će se dogoditi.

Šesta slika

Život i energija u šumi je najviše netaknuta, ima najviše vibracija. Vi ste stara duša kojoj je potrebno više vremena za razmišljanje i stvaranje.

Poruka: Znajte da ste voljeni. Čak i ako nemate nikoga oko sebe tko vam to govori, ipak jeste. Ako se osjećate sami ili neshvaćeni, nema potrebe da očajavate. Bog je osoba. Bog vas voli. Kada šaljete ljubav, dobit ćete ljubav natrag. Pokušajte sa slanjem ljubavi svima koje poznajete. Ako ne znate nikoga, šaljite ljubav stablima, biljkama, životinjama ili ljudima općenito. Dobit ćete ljubav natrag.

Savjet: Kada djelujete iz pozicije unutarnje spoznaje i povjerenja, stavljeni ste u višu vibraciju. To je razina vibracije koja privlači obilje u svim područjima vašeg života.

Sedma slika

Predivan dan na smirujućem i ugodnom pašnjaku. Predivno plavo nebo ne pokazuje zabrinutost za oluju koja može doći. Vi ste osoba koja se voli osjećati sigurno i rijetko odstupa od uobičajene rutine.

Poruka: Vrijeme je da počnete raditi na stvaranju svog najboljeg života! Vi imate moć učiniti sve i svašta, a sve što morate učiniti je pokušati. Dokučite što želite osjećati. Želite li osjećati ljubav, zdravlje, bogatstvo? Ovdje se ne radi o razmišljanju što želite imati, već o osjećaju koji želite imati. Kada nešto uistinu osjećate, to će biti vaše.

Savjet: Kad postavite svoje namjere kako želite osjećati svoj život, vi šaljete poruku u svemir, tražeći da se to dogodi. Kada se osjećate dovoljno snažno u svojim namjerama, one će se sigurno očitovati na neki način. Morate biti specifični.

Osma slika

Ova fotografija grafita je kreativna, ali nekima i opterećujuća. Ova je scena savršen primjer nečijeg kreativnog bijega. Kad ljudi vide grafite, oni ili sa strahopoštovanjem vide zamršenu kreativnost koja izvire iz njih, ili se ljute zbog narušenog izgleda ulica i zgrada. Vi ste osoba koja se povremeno osjeća neodlučno i zbunjeno prema problemima koji stoje pred vama.

Poruka: Budite otvoreniji kada je u pitanju tuđa točka gledišta. Nije sve crno-bijelo, niti bi trebalo biti. Morate donositi odluke na temelju gledanja svake situacije iz svih kutova. To je jedini način da prema nečemu budete fer. Hoćete li gledati na izazov kao na opterećujući problem ili kao na prekrasnu ilustraciju?

Savjet: Iskreno se pomirite s onim što cijenite i vrednujete u svom životu. Iskorak i povezivanje s drugima će proširiti vaše razumijevanje mnogih različitih tema. Poslušajte sve savjete koje možete dobiti, ali na vama je da donesete svoje konačne odluke.

Deveta slika

Savršeni ljiljani simboliziraju zadovoljstvo. Vi ste netko tko uživa u osjećaju sreće i mira, koliko god to može. Zauzeti ste svakodnevnim aktivnostima i držite oči na ono što treba biti napravljeno. Često ste zaokupljeni svojom listom obaveza, da se nikada ne zaustavite i dozvolite životu da se dogodi.

Poruka: Vrijeme je da se jednostavno prepustite životu i pustite da se put kojim se krećete otvori ispred vas. Nemojte se brinuti oko toga što trebate postići i koji vam je slijedeći potez. Kada se brinete, vi stvarate sebi prepreke. Neka se život dogodi. Tek kad to učinite pronaći ćete sve što vam je potrebno uzduž prekrasnih vrtnih staza kojim hodate.

Savjet: Bez obzira na to koliko težak život može ponekad biti, nemojte odustati. Najbolji dan u vašem životu bi mogao biti već sutra. Cvijet uvijek mora proći kroz važno razdoblje rasta ispod mračnog tla prije nego što se pretvori u nevjerojatno lijepu kreaciju. Svaka kreacija ima svoje faze rasta.

Autor:atma.hr/ A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.