Foto : Paun Paunovic / CROPIX

KAKVO IZNENAĐENJE! VLATKA POKOS OTKRILA ZA KOGA ĆE GLASATI: Nema šanse da pogodite

Autor: Dnevno

Vlatka Pokos ne prestaje komentirati hrvatsku političku scenu pa se ovih dana opet dotakla ne samo predsjedničkih izbora, već i medija.

”Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajući u isti koš s razno raznim šljamom koji se lijepio za mene”, napisala je Pokos koja ne krije zadovoljstvo time što se odselila iz Hrvatske.

”Dobro je podsjetiti se zašto sam otišla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok čitam mizogine, ljigave, zle, lažljive komentare, pitam se: pa gdje sam to živjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zašto sam otišla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne žele razumjeti, ono što govorim. I zašto. Ipak, članak o meni je najčitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije”, napisala je Pokos i otkrila kako će glasati za Zorana Milanovića.

 

View this post on Instagram

 

#zloba #glupost #nepismenost #primitivizam #mizoginija #zlo Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajuci u isti kos sa razno raznim sljamom koji se lijepio za mene. Dobro je podsjetiti se zasto sam otisla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok citam mizogine, ljigave, zle, lazljive komentare, pitam se:pa gdje sam to zivjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zasto sam otisla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne zele razumjeti, ono sto govorim. I zasto. Ipak, clanak o meni je najcitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije… I za kraj, ne skrivam, svoj glas cu dati Zoranu Milanovicu. Nije savrsen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, nece poludjeti. Voljela bih da se rijesi te ulicne retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, cestitat cu Bozic na lijep nacin ove godine❤️

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.