Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

Kako žive balkanski turbofolkeri: Dvorci, milijuni, posluga s Tajlanda, skupe limuzine…

Autor: dnevno.hr

Šaban je jedan od najimućnijih Srba.

Čini se da se na prostoru bivše Jugoslavije više isplati ‘pevati’, nego pjevati i to osobito turbofolk glazbu čiji predstavnici pune dvorane i klubove diljem bivše mnogima omražene države, a osim što pune dvorane i klubove, predstavnici turbo folk muzike pune i svoje račune.

Da je tome tako potvrđuje i Šaban Šaulić, kralj narodne glazbe koji je stradao u teškoj prometnjoj nesreći. Jedno je vrijeme, u javnom prostoru susjedne Srbije Šaban nazivan najbogatijim Beograđaninom, no on je te navode demantirao.

Ipak, prema računici ondašnje porezne, na Šabanove račune slijevali su se milijuni, a basnoslovne iznose zarađivao je sve do smrti. Takvo što ne čudi, jer uostalom čovjek je doslovno pjevao do kraja života, nagađa se kako su njegovoj supruzi za nekoliko unaprijed dogovorenih snimki isplatili 235 tisuća eura, koje je ona sada primorana vratiti spletom nesretnih okolnosti.

Osim Šabana, u skupinu imućnih spada i Dragana Mirković koja je u braku s uspješnim poduzetnikom Tonijem Bječićem koji također slovi za iznumno imućnog tipa. Njih dvoje zajedničkim su snagama pokrenuli DM SAT televiziju kojom ravna upravo Dragana. Ujedno, ova obitelj posjeduje ovlasnicu za pdoraju luksuznih Maybacha, a sva Tonijeva imovina prepisana je na Draganu.

Ova obitelj posjeduje i dvorac u Austriji, a na popisu imovine im je i luksuzna vila u Beču. I Lepa Brena slovi za milijunašicu, sa suprugom Slobodanom Živojinovićem živi u beogradskoj luksuznoj vili, a popis nekretnina proteže se po cijelom svijetu. Navodno u kući imaju proslavu s Tajlanda, za rođendanske proslave izdvajaju i do 70 tisuća eura. Brena stoji u projektu Grand produkcija.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.