Screenshoot

KAKAV KRALJ! ODLUČIO BITI ISKREN: Pročitajte oglas za prodaju stana u Gajnicama, plakat ćete od smijeha!

Autor: S.V.

U mnoštvu suhoparnih oglasa koji otkrivaju kvadratne metre, cijenu i lokaciju, jedan je vlasnik stana u Gajnicama odlučio biti potpuno iskren, pa se u oglasu opustio i onako ljudski zainteresiranima otvorio dušu. Čovjek koji je dao oglas za prodaju stana, ne samo da je iskren, nego je i nevjerojatno duhovit. Pročitajte, a ako želite i javite mu se jer između ostaloga navodi “dostupan sam svakome (osim agencijama koje bi me zastupale – NO THANKS) tko nazove i može me pitati što god hoće, ne mora uopće o oglasu”:

“Stan u stambenoj zgradi sa liftom (ne jedan nego dva lifta !!!) 

Kat: 3 (10 metara ispod razine mora, ako dođe do izlijevanja Jadrana utopit ćete se sigurno.) 

Stambena površina:68,11m2 (osobno provjerio) 

Broj soba: 3 sobe (ili više prema potrebi) 

Godina izgradnje: 1976g. ( bivša Juga izgradila, kvaliteta zagarantirana) 

Godina zadnje adaptacije: 1996 g. ( sanirane ratne štete) 




Grijanje: Gradska toplana (razdjelnici postavljeni, možda se odustane od njih do prodaje stana) 

Cijena: 72.500EUR (može i u protuvrijednosti kuna, dolara itd….samo ne švicarski franci – pitaj udrugu Franak zašto), cijena može samo da ide gore jer ipak je kriza na Bliskom istoku. NEMA AGENCIJSKE PROVIZIJE !!! 

Plaćanje: solarno (pare na sunce) ili kreditom (PREDUGOVOR OBAVEZAN – Kapara 10%), može u 3 rate, ali kad „legne“ treća rata dobijete i stan. 




Energetski certifikat: Energetski razred C (moglo je i bolje) 

Stan je potpuno legalan i uknjižen ili kupite neki bolji u izgradnji bez papira. 

Stan se nalazi u Peruanskoj 14 (Peru-država u južnoj Americi-5000 Hrvata se nastanilo tamo). Sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, dnevnog boravka, kupaone, zasebnog wc-a, dvije spavaće sobe i dvije loggie. Blizina busa, vrtića, parkinga, pekarne, dom zdravlja, ljekarne, konzuma, spara, škole, tržnice, trga grada Passignano Sul Trasimeno (super naziv trga), stadiona NK Ponikvi (4.HNL), Crvka Sv. Nikole i ostalih sadržaja . 

Stan se PRODAJE…NE IZNAJMLJUJE SE !!! 
Ne zanima me nikakva zamjena. Pa ni zamjena za auto ( ni Golf dizel TAS), svinjske polovice, kolekciju telefonskih kartica, kukuruz, traktor, legiće, motore, vikendice u Sloveniji, dionice Agrokora, grtalice, razne bonove i popuste, iphone, poluautomatske puške, F16 Barak itd. 

Dostupan sam svakome (osim agencijama koje bi me zastupale – NO THANKS) tko nazove i može me pitati što god hoće, ne mora uopće o oglasu. 

Inače ne spavam, ne radim, nemam nikakvih obaveza osim da sjedim i čekam pored telefona da se netko javi”.

https://www.index.hr/oglasi/novo-stan-gajnice-68m2/oid/1591254?fbclid=IwAR0-QnTJUoiZdzll_1zJ1hDPp4LGLLEgRTzlSuk38nnDtD0hB5rA9G9Ps-U#.XF4P4gbRBMI.facebook

 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.