Foto: Život na vagi/RTL

JEDNA OD NAJŠOKANTNIJIH TRANSFORMACIJA: Toma Kukoč se prepolovio, dokaz da je sve moguće kada ima volje!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Posljednja sezona “Života na vagi” omogućila je natjecateljima transformacije vrijedne divljenja. Ne samo da je natjecateljima drago što su promijenili svoj život, već su svojom upornošću dirnuli brojne gledatelje pred malim ekranima. Ove sezone gotovo svi su bili favoriti, baš kao i Zagrepčanin Toma Kukoč koji je iznenadio sve u studiju.

Naime, Toma je zbog četiri kilograma više na vaganju automatski ispao iz showa, no to ga nije poklolebalo. On je odlučio promijeniti svoj život nabolje, a to mu je itekako uspjelo.


“Pola ga je nestalo!”, komentirala je Marijana dok je Toma objašnjavao kako je život izvan showa izazovan, no da se trudi živjeti zdravo.

Na prvom vaganju imao je 143,2 kilograma, a sada ima 82,8 kilograma! Svi su bili na nogama jer je Toma izgubio 60,4 kilograma, što je 42,2% tjelesne mase, ujedno i najbolji postotak ove sezone.

Toma je zahvalio trenerima na svemu te naglasio kako će nastaviti sa svime što je naučio u showu.  “Odličan rezultat”, pohvalila ga je trenerica Maja.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.