Foto: Instagram/Kristijan Iličić

Hrvatskom blogeru u hotel došli talibani: ‘Počeo je nešto pričati, izgledalo je vrlo ozbiljno’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Hrvatski youtuber i travel bloger Kristijan Iličić, poznat po putovanjima diljem svijeta od kojih je riječ o brojnim slabo istraženim područjima, a nerijetko i opasnim, uputio se u Afganistan, gdje je doživio gotovo filmske scenarije.

Naime, Kristijan je ispričao da su mu u hotel došli talibani i to u trenutku kad je u lobiju hotela uploadao storije za svoj Instagram profil.

“Kroz ova vrata zatim ulazi lik cijeli u bijelom, izgledao je kao talibanski vođa, kao lik kojeg sam znao vidjeti u vijestima, na TV-u. Sjeo je preko puta mene, s njim su bila dvojica naoružanih talibana”, opisao je Iličić situaciju iz hotela u kojem odsjeda.

@kristijanilicic ♬ original sound – Kristijan Ilicic

Iličić je otkrio da mu je talibanski vođa s pratnjom došao poželjeti dobrodošlicu i provjeriti kako je. “Rekli su da žele da moje putovanje prođe kako treba, da me nitko ne smije dirati i da ih nazovem ako budem imao bilo kakvih problema s bilo kime”, opisao je Iličić te dodao da talibani znaju točno kad je ušao u zemlju te da će isto tako znati kad je napusti. Kristijanu je potom dodijeljen vojnik da ga čuva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Inače, bloger je opisao kako ovo nije prvi put da boravi u Afganistanu, kao i da se prvi put bojao otmice i ubojstva.




“Ovaj grad je pun talibana, a ja sam jedan od rijetkih stranaca koji je uspio ući ovdje. Svi me čudno gledaju jer imam kameru i pričam na hrvatskom”, pojasnio je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Čini se da je u gradu Chagcharanu Kristijan prava atrakcija. Naime tamo su ga fotografirali i za talibanske novine, a bilo mu je dozvoljeno dići dron iznad grada.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.