Instagram

Glumica Mikulić ogorčena: ‘Tko ima pravo donijeti tu odluku? One koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne’

Autor: Dnevno

Glumica Marijana Mikulić požalila se na svom Instagram profilu zbog situacije koja je nastala oko prelaska granice između Hrvatske i BiH. Naime, Marijana je planirala posjetiti majku za 60. rođendan, ali kako trenutačno stvari stoje, to neće biti moguće.

“Da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Moja majka za dva dana, slavi okrugli 60. rođendan. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile – možda ćemo moći do nje i iznenaditi je za rođendan”, započela je Marijana tekst ispod kolaža zajedničkih fotografija s majkom.

Pratila je situaciju, međutim, kad je saznala da se izolacija ukida samo za osobe koje imaju putovnicu BiH, Marijana je ostala razočarana.

“Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH!! Zašto?? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste?” zapitala se glumica.

“ZNAČI One koje IMAJU bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne mogu?? NEMAM PRAVO na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku?? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto?? Može li mi netko odgovoriti”, završila je objavu vidno uznemirena glumica.
Pratitelji su joj pružali podršku u komentarima.

“Strašno, pa što sve neće izmisliti”, “Žao mi je, ali majki želim sretan rođendan”, “Gdje prestaje logika, počinje BiH”, samo su neki od komentara.

 
View this post on Instagram

 

Da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju? Moja majka 23.5., za dva dana, slavi okrugli 60. rođendan. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile – možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan! Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju? Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? DA, granice otvorene! UKINUTA i samoizolacija pri prelasku granice!! Sreća do neba! . Iiiii knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH!! Zašto?? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? . ZNAČI One koje IMAJU bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku a ja ne mogu?? NEMAM PRAVO na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku?? . Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto?? Može li mi netko odgovoriti??

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on
DIRNULA U OSINJE GNIJEZDO! Brutalan odgovor bosanskoj influencerici Hani Hadžiavdagić zbog površnog prozivanja mama u karanteni!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.