FOTO: Za one koje žele znati više: Ruskinje upisuju tečaj oralnog seksa

Autor: M.M.

Cijena tečaja je 3500 ruskih rublja (608kn) za 3 i pol sata intenzivnog oralnog treninga.

Vjerovali ili ne – u Rusiji odnedavno postoji i tečaj oralnog seksa! Za 3500 ruskih rubalja (oko 590 kuna) žene mogu usavršiti svoje dosadašnje umijeće i naučiti nove tehnike kako da zadovolje svoje partnere.

U samo tri i pol sata djevojkama je zagarantirano svladavanje gradiva koje im prezentiraju iskusnije učiteljice, a glavni rekviziti tečaja su kratki priručnik "Umjetnost oralnog seksa" i naravno – dildo.

Djevojkama je na početku muški spolni organ objašnjen veoma detaljno, a zatim slijedi i praktični dio koji započinje pravilnim navlačenjem kondoma, nastavlja se treningom masaže, u ovom slučaju, umjetnog gumenog penisa, a završava simulacijom oralnog zadovoljavanja pomoću dilda, piše Red Hot Russia.

Kako je riječ o ozbiljnom tečaju svjedoči i činjenica da se u tih tri i pol sata od instruktorica može naučiti 50 različitih tehnika, no teško ih je sve odjednom svladati.
Tečaj se sastoji od 50 različitih tehnika zadovoljavanja i, naravno, teško ih je položiti sve odjednom.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.