(FOTO) Valentinovo je toplo i slatko uz Franck čajeve!

Autor: dnevno.hr

Iako za sebe volimo reći da smo nacija koja preferira kavu, Hrvati su veliki ljubitelji čaja. Čak 90 posto građana starijih od 15 godina pije čaj. Vole ga podjednako i muškarci i žene, bez obzira na godine. Najradije ga pijemo ujutro, 44 posto nas voli biljni, dok 38 posto preferira voćni. Čaj nas asocira na toplinu i opuštanje. Idealni osjećaji za Valentinovo.

Uz omiljene okuse kamilice i šipka, volimo eksperimentirati i isprobavati nove kombinacije okusa. Ljubitelji voćnih aroma ovog će se Valentinova sigurno zaljubiti u Franckovu novu poslasticu, čaj Šipak&Kupina koji će svojim raskošnim okusom osvojiti i najzahtjevnije. Đumbir će svima omiljenoj kamilici dati dašak egzotike, a med mirisom i punoćom dodatno obogatiti neodoljivu kombinaciju okusa u Franckovom čaju Kamilica&Đumbir s okusom meda.

Preferirate li snažne čajeve koji će vas razbuditi i vratiti vam energiju, kombinacija crnog čaja obogaćena mentom u savršenoj mješavini Franckovog Dark Mint čaja, pravi je izbor. Jedinstveno iskustvo uživanja u čaju nudi Exotic Green. Suptilnost zelenog čaja pojačana je limunovom travom, korom limuna te sokom ananasa, što Exotic Greenu daje unikatan okus. Kako bi pripremili savršenu šalicu čaja, uvijek koristite vodu zagrijanu na idealnu temperaturu: za crni čaj na 95 stupnjeva Celzijusa, za zeleni na 70, a za voćni čaj na 100 stupnjeva Celzijusa. Za najbolji okus poslužite ga u porculanskoj šalici, ohlađenog na 60 stupnjeva i uživajte u punoći okusa Franckovih čajeva.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.