screenshot / Instagram

(FOTO) Tony Cetinski objavio fotografiju iz bolnice, mnogi su se zabrinuli

Autor: Dnevno

Tony Cetinski (50) na društvenim je mrežama otkrio da je u bolnici, zbog čega su se obožavatelji odmah zabrinuli. Međutim, njemu nije ništa, nego je u bolnicu otpratio svoju suprugu Dubravku koja se srušila iz čista mira, piše 24sata.

Naime, kako je Tony objavio na Instagramu fotografiju na kojoj leži sa suprugom Dubravkom dok se na njenoj ruci vidi infuzija. Tony nije otkrio o čemu se točno radi, ali je napisao zahvalu.

“Dubravka je bolje. Nalazi se u bolnici u Rijeci, a pretrage je obavila u Puli. Pala je u nesvijest, nešto joj je s mozgom bilo. To se dogodilo prije nekoliko dana u njihovoj kući, u istarskom selu Radetići. Tony ju je našao na podu kad je ušao u sobu” ispričala je za 24sta Milda Cetinski (93), Tonyjeva baka.

“Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju, sljedeća postaja Tašmajdan u Beogradu. Ono što nas ne slomi to nas ojača” napisao je pjevač u objavi.

Tonijevi pratitelji poželjeli su Dubravki brzo ozdravljenje, a u komentarima su se raspitivali što se točno dogodilo.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.