FOTO: Simetrični krugovi iz žitnih polja preselili u planinske masive?

Autor: P.R.

Crteži su napravljeni nečim što bismo mogli nazvati obrnuta orijentacija. Glavne linije i točke su napravljene uz pomoć kompasa , a zatim se udaljenost odrađuje prebrojavanjem koraka ili uz pomoć vrpce, kaže autor Simon Beck.

Ako ste na prvi pogled pomislili da su izvanzemaljci odustali od krugova u žitnim poljima i preselili ih u hladne planinske krajeve, onda ste na trenutak zasluženo priznanje ‘oduzeli’ umjetniku Simonu Becku koji je vlastitim nogama napravio te simetrične crteže u snijegu.

– Crteži su napravljeni nečim što bismo mogli nazvati obrnuta orijentacija. Glavne linije i točke su napravljene uz pomoć kompasa , a zatim se udaljenost odrađuje prebrojavanjem koraka ili uz pomoć vrpce – kaže Beck.

Za dizajn veličine nogometnog igrališta Simonu su potrebni sati. Ipak, koračanje u snijegu za umjetnika predstavlja najlakši oblik rekreacije budući da zbog problema s nogama ne može trčati.


– Postepeno sam crteže počeo raditi kako bi ih poslije mogao fotografirati, a razmišljam i o nabavljanju bolje kamere – priča Beck.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.