Pixabay/ Facebook

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Majka ostavila punjač u utičnici! Ubrzo je stradala kćer

Autor: dnevno.hr

Courtney je ostavila punjač mobitela uključen u struju, a Gabby ga je pronašla i stavila u usta

Djeca se lako ozlijede, a posao roditelja je da pokušaju to zaustavi. No postoji toliko situacija na koje se ipak možete pripremiti. Jedan od primjera koji pozivaju na oprez je onaj Courtney Davis i njezine kćerkice Gabby. Courtney je ostavila punjač mobitela uključen u struju, a Gabby ga je pronašla i stavila u usta.

Courtney je priču podijelila na svom Facebook profilu kako bi ostale roditelje upozorila na opasnost.

”Nisam ovo do sada objavljivala sve dok nisam shvatila kako mnogi roditelji ne razmišljaju dvaput o opasnosti od telefonskog punjača kada se radi o djeci. 28. rujna moja kći dohvatila je moj punjač telefona i stavila ga u usta. Otišli smo kod doktora koji je potvrdio da je to električna opeklina, nisu ništa mogli staviti na opeklinu, a da to ne poliže. Bilo koji drugi dan, moj punjač ne bi bio priključen u njenom dosegu, ali  zbog niza stvari taj dan nisam imala vremena pripaziti na to. Trebalo joj je nekoliko sekundi da se spali. Nikada prije nije to pokušavala, ali eto  jedan dan nepažnje i dobila je teške opekline. Roditelji, djedovi i bake, odgajateljice i sl. molimo vas, stavite svoje punjače van dohvata. Moja kći je imala sreće, ali možda sljedeći klinac neće biti sretan kao ona”, poručila je Courtney.

Screenshot Facebook
Screenshot Facebook
Screenshot Facebook

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.