Instagram

(FOTO) NOVI KRALJ ‘PLAYBOYA’? Pogledajte kome je Hefner ostavio svoje carstvo!

Autor: dnevno.hr

Govori se da je Cooper od oca naslijedio i liberalne stavove i otvoren um

Nakon smrti Hugha Hefnera javnost bruji o nasljedstvu kontroverznog osnivača časopisa ‘Playboy’ koji je godinama provocirao društvo svojim liberalnim izjavama i životom u tzv. ‘Playboy vili’ s dvadesetak bujnih plavih dama. Riječ je o bogatstvu od 43 milijuna dolara koje će naslijediti njegova djeca, filmska škola na Sveučilištu Južne Kalifornije te razne dobrotvorne ustanove.

Najprije je javnost šokirao odlukom o tome da svojoj ženi ne ostavlja ni kune, a zatim i konačnim prepuštanjem čitave tvrtke svojem najmlađemu djetetu. Hefner je imao dvije kćeri i dva sina, a njegov nasljednik u punome smislu te riječi je najmlađi sin Cooper (19). koji je već nekoliko godina kreativni urednik časopisa.

Umro osnivač Playboya Hugh Hefner

Govori se da je Cooper od oca naslijedio i liberalne stavove i otvoren um pa svojim izjavama oduševljava manji dio iste javnosti.

“Ja sam liberal i stvarno imam problem s tim što se konzervativci ponašaju kao da posjeduju vojsku”, rekao je Cooper koji je također odslužio vojni rok u Kaliforniji.

Komentarima o Donaldu Trumpu također je nekima “stao na žulj”: “Jednostavno ga ne poštujemo. A, tu je i osobna neugoda jer se pojavio na naslovnici našeg časopisa”.




Na društvenim je mrežama ocu je u čast ostavio dirljivu poruku:

“Moj otac je proživio nevjerojatan i utjecajan život kao medijski i kulturalni pionir, a stajao je iza mnogih značajnih društvenih i kulturnih pokreta našeg vremena koji su poticali slobodu govora, ljudska prava i seksualne slobode. Definirao je životni stil i duh koji leži u srcu Playboy brenda koji je jedan od najprepoznatljivijih i najdugotrajnijih u povijesti.
Nedostajat će mnogima uključujući njegovu suprugu Crystal, moju sestru Christie, moju braću Davida i Marstona, te svima nama u Playboy Enterprisesu”, objavio je Cooper.

Zaručen je s glumicom Scarlett Byrne, najpoznatijoj po ulogama u serijalu o Harry Potteru i seriji “Vampirski dnevnici”.




A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

We cut the day short yesterday at our headquarters to enjoy a few drinks and cake. A wonderful 26th birthday

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

Beer and baseball makes for a great Wednesday night. Let’s go Dodgers! #Dodgerstime

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.