FOTO: Kako je Raina otac osramotio na lokalnoj, a zatim i na globalnoj razini?

Autor: P.R.

Otkada je postao učenik prvog razreda srednje škole Rain je promatrao oca kako mu ispred školskog autobusa maše odjeven u bizarne kostime poput mladenke, zlog klauna, Male sirene ili Harry Pottera.

Većina 16-godišnjaka smatrat će i više nego sramotnim svakodnevni ispraćaj i mahanje roditelja dok ulaze u školski autobus, no Rain Prrie doživio je jednu sasvim novu razinu neugode kad ga je u školu ispraćao njegov otac.

Otkada je postao učenik prvog razreda srednje škole Rain je promatrao oca kako mu ispred školskog autobusa maše odjeven u bizarne kostime poput mladenke, zlog klauna, Male sirene ili Harry Pottera. Brižni tata tako je u godini dana promijenio 170 kostima u kojima je neumorno pratio sina sve dok ne bi ušao u autobus.

No, kako bi stvar bila još gora, besposleni otac marljivo je bilježio svoj svaki ispraćaj, a slike objavljivao na blogu. Priču su poslije raširile brojne novine, internetski portali i televizijske emisije diljem svijeta. Lokalno sramoćenje za malog Riana poprimilo je globalne razmjere.

Rainovog oca u kostimima možete pogledati na waveatthebus.blogspot.com.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.