Foto: Instagram

(FOTO) FOTOGRAFIJA ELLE I DJEDA BORISA POBUDILA EMOTIVNE USPOMENE: ‘Kažu da vrijeme pomaže, istina, ali praznina ostaje uvijek’

Autor: T. Š.

Ella Dvornik – Pearce objavila je fotografiju iz ’91. na kojoj je s djedom Borisom Dvornikom, jednim od najvećih predstavnika hrvatske kinematografije, koji nas je napustio prije 13 godina. Uz fotografiju prisjetila se osjećaja kako je to kad nas netko čuva, naši roditelji, bake i djedovi, stričevi i tetke, svi oni kojima smo, čak i kad odrastemo, njihove ‘bebe’.

“Voljela bih zamisliti kako je jednoj bebi kad ju svi tako vole i grle. Kad samo prima poljupce i zagrljaje. Kad ne zna za ništa što ju očekuje i što svijet donosi. Kad je svijet nježan i posvećen samo njoj”, započela je Ella.

“Nekad ta beba i odraste. Onda vidi ovakve fotke i zna da je bila obožavana, držana na dlanu, da su je svi ljudi gradili, ne samo otac i majka, vec djedovi i bake, stricevi i tete…Svaka beba zaslužuje da ju se ovako voli i grli”, poručila je i zaključila kako da smo svi mi “zauvijek nečije bebe.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




“Ja iako sam sad već i sama majka, osjećam se nekad kao beba, kad me mama pita kako sam, Kad sam došla doma, kad mi baka kaže: ne mogu vjerovat da imaš dvoje djece.  Mi smo svi zauvijek nečije bebe. Mogu zamisliti da je jako lijepo biti beba, čak i kad se neke stvari čine teške, kao prvi koraci, prva kruta hrana, prve riječi. To je ono što čini život zanimljivim. Te prve stvari. Jeste i vi nečija beba?”, upitala je Ella pratitelje i izazvala neke dosta emotivne komentare i probudila emotivne uspomene.

“Ja više nemam biti čija beba. Nema ih. I osjećaj je grozan, prazan i hladan. Kažu da vrijeme pomaže, istina, ali praznina ostaje uvijek”, poručila je pratiteljica.

“Prije godinu dana kad mi je baka umrla nekako mi se raspuklo srce, jer kod bake si uvijek beba. Bake ne poznaju za odrastanje. Ova me slika baš podsjetila na to”, poručila je druga pratiteljica.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.