fbpx

FOTO: Čudo u Izraelu: Iz noge joj nestao tumor veličine naranče, ‘ono što se događa u čovjekovoj duši djeluje na stanje fizičkog organizma’

Autor: A. R. / Bitno.net.

"Ovakav tip tumora nikada se ne povlači. Riječ je o nezabilježnom slučaju. Mislim da ovo potvrđuje kako još ništa ne znamo o tome koliko ono što se događa u čovjekovoj duši djeluje na stanje fizičkog organizma", rekao je Bickels.

U Izraelu se dogodio neobjašnjiv medicinski slučaj. Naime, izraelskoj kršćanki Theresi Droud iz noge nestao je zloćudni tumor veličine naranče zbog kojeg joj je bila zakazana amputacija jer nije bilo drugog izlaza. Liječnici su se nemalo šokirali kad su ugledali rendgensku snimku na kojoj tumora više nije bilo, objašnjenja nisu imali. Theresa je rekla da se molila za ozdravljenje.

Ovoj srednjoškolskoj profesorici nađen je veliki zloćudni tumor na skočnom zglobu koji se širio. Jedina opcija liječnika za ovu ženu bila je amputacija noge. Nakon što su njeni nalazi poslani u Ameriku, tamošnji doktori složili su se s izraelskim kolegama, Theresa se nakon toga počela pripremati na život bez noge.

Zbog problema s medicinskom opremom, prvi termin za operaciju je odgođen. Igrom slučaja, odgođen je i drugi termin. Nakon što je zakazan treći termin, Theresi se razboljela majka zbog čega se morala vratiti u svoj grad kako bi se brinula o njoj. Budući da je Droud bila uvjerena kršćanka, shvatila je to kao znak da se ne treba operirati. Svoju odluku je rekla liječnicima.


“Meni je bilo jasno da će, ako ne bude operirana, umrijeti u kratkom vremenu. Ona je obrazovana, inteligentna i zdrava žena te kada osoba donese takvu odluku i svjesna je njezinih posljedica, mi to poštujemo”, rekao je liječnik Jakob Bickels iz bolnice u Tel Avivu.

Nakon što se Theresa vratila u rodni grad, počela je moliti za svoje ozdravljenje u crkvi. Kada se nakon tri mjeseca vratila na kontrolu i napravila testove, tumora više nije bilo!

“Da mi je to netko rekao dva mjeseca ranije nazvao bih ga psihopatom. Pitao sam je: Što se događa, a ona mi je odgovorila: Molila sam se”, ispričao je Bickles.

Liječnik je u nevjerici poslao Theresu na magnetnu rezonancu pa na biopsiju. Sve je upućivalo na to da tumora više nema.

“Ovakav tip tumora nikada se ne povlači. Riječ je o nezabilježnom slučaju. Mislim da ovo potvrđuje kako još ništa ne znamo o tome koliko ono što se događa u čovjekovoj duši djeluje na stanje fizičkog organizma”, rekao je Bickels.

Theresa je sve objasnila jako jednostavno: “Dobila sam dar od Boga.”
Prva snimka pokazuje zloćudni tumor:

Na drugoj snimci vidi se kako tumora više nema:
Autor:A. R. / Bitno.net.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.