wikimedia commons

Evo kako izgleda djevojačka večer po mjeri Zagrepčanki

Autor: Zagreb.info

Kućni tulumi, spa zona izvan grada, lom u gradskim kavanama, putovanje u inozemstvo...

Djevojačka večer sigurno je jedan od važnijih stvari svake žene koja se udaje, a kako bi ona trebala izgledati da ju same kroje saznajte u nastavku

Kućni tulumi, spa zona izvan grada, lom u gradskim kavanama, putovanje u inozemstvo ili večera za najbliže? Svaka ima svoju ideju o tome kako bi trebala izgledati večer s najbližim prijateljicama i kumom koja je u većini slučajeva glavni i odgovorni krivac za sve što eventualno pođe po zlu.

Ivana se udaje na proljeće i na pitanje o tome gdje će za djevojačku večer rekla nam je kako želi ostati u Zagrebu i okupiti cure na skrivenom mjestu u gradu. Kao što znate skrivenih mjesta ima dosta, a jedno od najpoznatijih “skrivenih” mjesta je Šupa. Šupa je otvorila svoja vrata u travnju, a kategorizirana je kao prvi “speakeasy bar” koji možete iznajmiti za svoje privatne zabave. Nalazi se u jednom podrumu u centru grada, a svojim izgledom podsjeća na – šupu. “Želim da kokteli teku u potocima i da budemo odjevene u stilu 30-ih  godina kada su se takvi barovi prvi put pojavili u svijetu. Voljela bi da sve bude autentično i sa stilom, a poznavajući svoje cure sigurno sam da to možemo isfurati i dobro se zabaviti.” Na pitanje očekuje li neko posebno iznenađenje rekla je kako joj ništa nije potrebno izvan navedenog, a s druge strane postoji još dovoljno mjesta da se stvari otmu kontroli, rekla nam je uz simpatični smiješak.

omar-lopez-242678

Tea se udala ove jeseni, a za djevojačku zabavu  nije imala puno želja. Njezina kuma je došla po nju jedan petak i odvela ju na kuglanje gdje se skupljaju jednom mjesečno. Tako nije ništa dalo naslutiti da se sprema zabave, a svi znamo da bez puno planiranja stvari ispadnu najbolje. Ok, kuma je planirala, ali nije bilo nikakvih očekivanja. Na kuglanju ih je naravno dočekala cijela ekipa s nekoliko boca šampanjca i zabava je krenula. “Jedino što je bilo drugačije neko inače bila je “kapljica” koja nas je opustila pa smo gađale bolje nego ikad, hahaha. Nakon igre smo svratile na burger u Burgeraj (moje cure me jako dobro znaju) gdje smo se ubile u burgerima. Sjajna zabava!”

tom-pumford-291222

Putovanja su uvijek uzbudljiva kojim god povodom se otisnuli van grada u kojem živimo. Ako tome dodamo 5 najbližih frendica koje su kupile karte za surferski kamp, onda znate da je zabava zagarantirana. Portugal, more, sunce i smještaj u kući s bazenom zvuči kao dosta dobra zabava. “Surfanje je palo u drugi plan, a dane smo provodili valjajući se po plažama i upoznavanju ekipe iz cijelog svijeta. Ipak, kad smo se vratile u Zagreb pripremila sam kućnu zabavu za sve one koji nisu bile s nama, uključujući i muški dio društva. Bilo je super.” – rekla nam je Marija.




blake-lisk-228692

Ivana je za svoju djevojačku poželjela otići na koncert pa je s curama organizirala odlazak na Rolling Stonese.“Međutim, stvar je krenula po zlu jer je jedna prijateljica zakasnila na organizirani prijevoz, pa smo moju djevojačku proslavile jedno popodne u spa oazi u centru grada. Jako volim Rolling Stonese, ali nisam joj ni malo zamjerala što smo propustile koncert. Nakon wellnessa otišle smo na pizzu i pivo, koje smo nastavile dalje cugati u Kolažu i Alcatrazu. Tamo smo već kao doma tako da je to bilo idealno mjesto za moju ili našu večer.”

Organiziranje djevojačke večeri nije nimalo laka, a ni jeftina zabava i ponekad je pravo čudo uspjeti sve posložiti, ali kad se ekipa udruži sve je lakše. Uostalom, manje je važno koliko sve skupa košta, bitno je da je dobra atmosfera i da su svi raspoloženi. Na koncu, ljudi su ti koji čine zabavu. Ok, i malo alkohola, nemojmo se zavaravati. A stripere smo valjda umirovili. Barem za javnost.




 

Autor:Zagreb.info
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.