Instagram

DRAMATIČNA OBJAVA! DORIS PINČIĆ: Sutra je moj zadnji radni dan

Autor: dnevno.hr

”Dragi moji, sutra je moj zadnji radni dan na Narodnom radiju”, napisala je na svojem Instagram profilu Doris Pinčić Rogoznica opraštajući se sa svojim slušateljima.

“Nakon skoro sedam prekrasnih godina suradnje odlučila sam da je vrijeme za neki novi put… Tijekom svog ovog vremena na nasoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana. Zahvaljujem  svima vama koji ste bili uz mene, koji ste me slušali, zvali, pisali sve ove godine. Zajedno smo plakali i smijali se, dijelili teške, ali i one divne trenutke kojih je bilo puno više. Odsad pa nadalje smo s iste strane, iako ipak mislim da ću ja zauvijek biti najvjerniji slušatelj i obožavatelj onog što ide u kategoriju #najboljadomacaglazba. Imam lijepe ideje i planove za budućnost, hvala svima koji me pratite i inspirirate, uskoro vam pišem o svemu”, napomenula je Doris dodavši da fanovi ne zaborave zapjevati iz sveg glasa “Svirajte, svirajte, pjesmu ponesite njoj”. Gdje će nastaviti karijeru Doris zasad nije otkrila.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.