Foto: Instagram

‘DA BAR MENE PRESRETNE’ Žene se pomamile za policajcem Tinom, vozačem ‘Kobre’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

26-godišnji Splićanin Tino Milat na svom Instagram profilu ima preko 30 tisuća pratitelja, a kako je privukao i pažnju medija, brojka bi mogla početi rasti velikom brzinom. On radi u Policijskoj postaji prometne policije Split kao policijski službenik za cestovni promet, a trenutačno radi na presretaču.

Kako piše informativni portal za granice u regiji GP Maljevac, Tino svakodnevno ruši sve predrasude o policiji. Ne jede krafne, pristojan je i uljudan, te vrhunski radi svoj posao, a posebnu pozornost plijeni svojim izgledom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tino Milat (@tinomilat)

“Posao koji obavljam na radnom mjestu policijskog presretača s jedne strane podrazumijeva adrenalin, zadovoljstvo, luksuzan automobil, nepredvidive i opasne situacije u kojima brzine mogu doseći preko 260km/h i nimalo ne zaostaju za akcijskim filmovima, dok sve to s druge strane mora prevladati “hladna glava” i razum da se na prvom mjestu sačuvaju životi ,pa sve ostalo nakon toga dolazi. Svaki novi dan je novo učenje i usavršavanje fizičkih i psihičkih vještina”, navodi Tino Milat na društvenoj mreži.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tino Milat (@tinomilat)




Osim kao policajac, Tino se može zamisliti u digitalnom marketingu. Naime, trenutno studira na Sveučilišnom odjelu za stručne studije pri UNIST-Ekonomski fakultet, sa čime je pri kraju.

Obzirom da već više od 5 godina radi u prometnoj policiji prisjetio se raznih izgovora koji ljudi najčešće koriste kako bi opravdali svoje prekršaje.

Izgovora nikada ne nedostaje, dapače ima ih poprilično, od toga da su tek krenuli od doma, odnosno tek su se uključili u promet, do toga da žive 100 metara od lokacije gdje sam ih zaustavio, često spominju kriminalce u kontekstu gdje si baš mene uhvatio od svih ostalih kriminalaca u državi”, otkrio je Tino u razgovoru za Dalmaciju Danas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tino Milat (@tinomilat)

Otkrio je i jednu bizarnu situaciju koja mu se nedavno dogodila u prometu.

Nedavno sam postupao prema jednoj osobi zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i ispisujući službena pismena mi je prišla prozoru presretača i rekla: “Dobro je, sad se ne znamo, a nekidan sam sjedio stol do tebe u kafiću dok si pio kavu.” Ja apsolutno ne znam tko je on, niti se sjećam niti ta konstatacija nešto znači za počinjeni prekršaj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tino Milat (@tinomilat)

ž Tino često komentira razne zablude i zamke profesionalnog sporta, a ima i velik broj pratiteljica na društveni mrežama na kojima su neke žene otvoreno napisale kako im ne bi bilo mrsko da ih Tino presretne.

“Da bar mene ovaj presretač presretne, kaj ne?”, napisala je jedna žena, druga joj se požalila: “Šteta ja ne vozim”, na što ih se nekoliko ponudilo za đir uz napomenu: “Bitno da nas zaustavi. He he he”. “Obzirom na to kako Tino izgleda, svakako ću idući put opalit po gasu”, “Zbog ovog dobiti još 3 boda najmanji problem”, nizali su se komentari žena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tino Milat (@tinomilat)

Muškarci su, pak, ostavljali komentare u kojima su se osjetili mali znakovi moguće ljubomore. “Stari moj audijen otin, ne bi izaša iz Karlovca, ja bi već bija u Šibeniku”, “Nije istina da voze do 260. Jednom je išao zamnon 282 na sat”, “Šta sada jesmo policija ili manekeni”, samo su neki od komentara s muške strane.

Nažalost, moram ćemo rasplinuti snove nekima, jer Tino je na Instagramu otkrio i da je, kad je u pitanju njegov ljubavni status – sretno zauzet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tino Milat (@tinomilat)

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.