
Nema predblagdanskog ludila, vozači autobusa ‘pričaju bajke’, a uslužnost i čekanje su nepoznanica
Jednostavan, sočan, omiljen,.
Sastojci:
čaša od 250 g (npr. od jogurta ili kiselog vrhnja)
4 jaja
1 čaša šećera (oko 250 g)
1 čaša jogurta (oko 250 ml)
1 čaša ulja (oko 250 ml)
2 čaše glatkog brašna (oko 300 g)
1 prašak za pecivo
1 žličica vanilije u prahu
oko 1 kg voća (npr. šljiva, marelica, jabuka, krušaka ili zamrznutog bobičastog voća)
Priprema
Voće usitnite na četvrtine i zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Izmiksajte jaja i šećer pa polako dodajte jogurt i ulje. Pomiješajte brašno i prašak za pecivo te ga umiješajte u smjesu od jaja. Sve zajedno izlijte u kalup pa po smjesi poredajte narezano voće. Pecite kolač 30 – 35 minuta. Kada se kolač ohladi, posipajte ga šećerom po želji. Brže i jednostavnije ne može!
‘Najukusnija torta koju sam ikad probala’: Njezina tajna krije se u ne baš tako banalnoj sitnici!
Nema predblagdanskog ludila, vozači autobusa ‘pričaju bajke’, a uslužnost i čekanje su nepoznanica
Majke iz centra Zagreba o dojenju za vrijeme Adventa: ‘Malo pokrijem i opušteno’
Udala se za očuha i sablaznila javnost videom: ‘Ovo je bila moja najbolja odluka’
Bosanci otkrili što ih ponese za volanom, iznenadit će vas glazbeni opus