Instagram

BIO JE BESKUĆNIK I NARKOMAN NA RUBU SMRTI: Sada se kupa u milijunima zbog jednog recepta

Autor: Snježana Vučković

Kalif Rafati još prije 13 godina bio je na rubu smrti.

Ovisnost o teškim drogama i spavanje na ulici na njemu je ostavilo trag teškog života, što je jednom od njegovih rijetkih prijatelja bilo teško gledati.

Gledajući Kalifa koji je u tom trenutku imao samo 48 kilograma, nagovorio ga je da se trgne i počne baviti proizvodnjom prirodnih sokova.

Inspiriran čovjekom koji je još jedino vjerovao u njega, Kalif je za početak po svom receptu počeo spravljati sokove za rehabilitacijski centar Riviera u kojem se i on sam pokušavao vratiti u život.

Ubrzo, svoje je sokove počeo prodavati u Malibuu, a nakon što se pročulo za njegove fantastične napitke, otvorio je tvrtku “Sunlife organics”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Started at IKEA now we here!!! Best trip of my life!!!

Objavu dijeli Khalil Rafati (@khalilrafati)




Pet godina kasnije, imao je svoj lanac barova sa prirodnim sokovima. Mušterije su se zaljubile u njegove mješavine koje su sadržavale alkalnu vodu, himalajsku sol i lišće maslačka.

Uz svoje sokove, u barovima je služio i koktele, kavu i zaleđeni jogurt. Ono što ga je uistinu proslavilo je smoothie Wolverine koji se spravlja od zobenih pahuljica i banana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#Spachella ♥️

Objavu dijeli Khalil Rafati (@khalilrafati)

U njegove barove sada navraćaju velike zvijezde poput Arnolda Schwarzenegera, a Kalif koji je u međuvremenu sagradio pravo poslovno carstvo, ne zaboravlja svoj prijašnji život, pa dobar dio zarade poklanja u humanitarne svrhe.

Unatoč tome, živi rijetko viđenim luksuzom pri čemu na izlete ide privatnim avionom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

In 2002 at 32 years old i was 109 lbs, homeless addicted to heroin/crack and a walking corpse. I had no chance at succeeding in life. I dropped out of high school and had no diploma and when I was 25 years old I got caught trafficking pounds of weed and became a convicted felon. The second picture is now 2018 at 48 years old 161 lbs. Healthy and happy and addicted to life. I’m promoting this post because I want people to know that they can change. I’m not trying to sell you any product or sell you anything other than hope. Yes I wrote a book and if you feel compelled to buy it you can go on Amazon and do so. But I don’t need you to buy my book I need you to know that if you are suffering that you can change. Because if an idiot like me with all the cards stacked against him can change anyone can change. I laugh when people tell me they can’t change or they’re gonna try and change. There is no trying there is only doing. What do you want to change about yourself? What is your excuse? Ok now go change!

Objavu dijeli Khalil Rafati (@khalilrafati)

 

Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.