Instagram

ARKANOV SIN ODLUČIO SRUŠITI REKORD: Znate li koliko će biti teška torta na njegovoj svadbi? Unosit će je dan prije! U dijelovima!

Autor: s.v.

Srbija već mjesecima bruji o vjenčanju Veljka Ražnatovića koje je u susjedstvu već proglašeno “događajem godine”.

Mediji svakodnevno informiraju javnost do najsitnijih detalja, pa je tako poznato da će se sin Arkana i Cece tijekom svadbene noći u dva navrata preodijenuti, kao i njegova izabranica Bogdana Rodić koja će prilikom ceremonije izmijeniti čak tri vjenčanice.

Kako mama kaže

Dominantna majka Ceca koja je u pripremama odigrala najveću ulogu, zaslužna je za to što će jedna od vjenčanica koju će Bogdana nositi biti upravo ona u kojoj se ona udala za Arkana, kao i za cvjetne aranžmane naručene iz Nizozemske, te odabir zlatno-bijele boje koja će tematski dominirati na svečanoj večeri.

Ipak, kraljica večeri mogla bi biti svadbena torta…

Prema pisanju medija, tortu će izrađivati nekoliko vrhunskih slastičara, a s unošenjem će se započeti već dan ranije. Ova slastica koja će se donositi u komadima i sastavljati u svadbenoj sali, bit će teška ravno 70 kilograma!




Autor:s.v.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.