Foto: TikTok

Angažirala detektiva da otkrije vara li je suprug, video postao viralan: ‘Ne zanima me’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Kada sumnjamo u prevaru uvijek sumnje želimo potkrijepiti nekim dokazom. Tako je i kada netko u vezi posumnja na partnerovu prevaru.  Doći do takvog dokaza nije baš lagan posao, no privatni detektiv Goroslav Šmaguc na jednom je primjeru opisao kako bi postupio u svom poslu kako bi doznao istinu.

Novinarka portala Zagreb.info opisala je situaciju supruge koja sumnja na vjernost svog partnera. Kroz priču je otkrila neke detalje koji bi mogli, ali i ne moraju ukazivati na prevaru.

Foto: Wotchit

“Ne donosi pare, ne zanima me”

Novinarka i detektiv očito su ‘uboli’ ‘goruću’ temu , jer je video razgovora u kratkom roku pregledan više od 600 tisuća puta, a podijeljen više od 200 puta.

U komentarima su se stale nizati brojne ideje i teorije kako otkriti ‘prevaranta’. Našlo se tu i smiješnih komentara, ali i onih koji su ozbiljno promislili o ovoj temi. Jedna tiktokerica zaključila je tako kako je najveći problem nepovjerenja koje je iskazala osoba iz priče jer smatra da se nikakav odnos ne može graditi bez povjerenja, dok je druga poručila kako je ne zanima i da ju nije briga gdje joj je suprug ‘dok god doma donosi pare’.

@zagrebinfo Privatni detektiv pomaže mi otkriti vara li me moj suprug 🧐 #zagrebinfo #PI #privatnidetektiv #detektiv #prevara #varanje #suprug ♬ original sound – zagreb.info

Detektiv Šmaguc u konačnici je zaključio kako bi takvu osobu višednevno pratio kako bi prikupio detaljnije informacije o njegovim aktivnostima tijekom radnih dana, ali i vikenda.

‘Kriv je prašak za veš!’ Žena sumnja da je partner vara, on ima neobično objašnjenje
Nedavno smo pisali o zanimljivim savjetima Hrvatica koje su pomagale jednoj ženi otkriti vara li ju njen partner. Iako su i one imale ideju najprije otkriti kamo se muškarac kreće, bile su nešto ‘kreativnije’ u načinima na koji bi takvu provjeru izvele, a zajedno su došle i do zaključka koliko je točna ženska intuicija kada se postavi sumnja na prevaru. Čitajte više:

Postoji li način kako uhvatiti muža u prevari? Hrvatice imaju vrlo kreativne savjete
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.