‘Ameri’ očarani Jadranom: ‘Zbog ove plaže odmah ćete poželjeti uskočiti u zrakoplov za Hrvatsku!’

Autor: A. Pranjić

Huffington Post piše: ''Potrazi za savršenom plažom nema kraja, od bijelih pješčanih plaža Australije do epskih pješčanih plaža u Grčkoj, ali ipak je nekako novo otkriće uzbudljivije od prošloga''.

Američki mediji ne prestaju promovirati Lijepu našu. Svoj osvrt na predivne fotografije plaža u Brelima američki portal Huffington post počinje riječima: ”Upozorenje: Zbog ove plaže odmah ćete poželjeti uskočiti u zrakoplov za Hrvatsku”.

Huffington Post piše: ”Potrazi za savršenom plažom nema kraja, od bijelih pješčanih plaža Australije do epskih pješčanih plaža u Grčkoj, ali ipak je nekako novo otkriće uzbudljivije od prošloga”. 

”Brela su još jedna od onih ludo predivnih, nemoguće savršenih mjesta”, nadalje se nastavlja američki medij.

Svoj članak pun pohvala Huffington Post zaključuje ovim riječima: ”Posjetitelji će u Brelima pronaći uvale, kristalno čisto more i upečatljive kamene formacije”. 

Ovdje pogledajte fotografije plaže u Brelima. 

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.