Foto: Ranko Suvar / CROPIX

LEPA BRENA SE BRUTALNO BOGATI: Sjetila se biznisa koji će joj donijeti milijune!

Autor: Dnevno

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 milijuna eura od prodaje „Granda“, a sada taj novac ulažu u privatni biznis.

FoIk pjevačica zida zgradu u ekskluzivnom kompleksu Portonovi u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio tvornicu harmonika u Italiji.

“On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je uložio u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao tvornicu koja mu se baš svidjela i odlučio je da je kupi”, priča izvor.

“Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio tvornicu na svoje ime. Angažirao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer ima plan proizvoditi najbolje harmonike na svijetu. U posao je uključio i poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i vjeruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu”, rekao je izvor za Kurir.

Popović i Gačić se nisu javljali na telefon, a informacije je potvrdio Mikičin sin Marko.

“Točno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome“, rekao je pjevač Marko Gačić.

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla. “Brena je nedavno sa svojom obitelji otvorila vinariju, koju će voditi njen sin Filip Živojinović”, rekao je sugovornik. I sama pjevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.




To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje „Granda”.

“Brena je sa Bobom nedavno posjetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Odlučili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planirajuizgraditi zgradu namjenjenu estradi svjetskog kalibra. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 eura. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mjesto za jahtu“, priča izvor.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.