Instagram

Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence previše su se zbližili snimajući novi film! Njihovi partneri nisu oduševljeni!

Autor: Iva Hanzen

Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence prvi put zajedno rade na filmu, a kako prenosi entertaintimes.com između glumca i glumice je zaiskrilo. DiCaprio i Lawrence rade na filmu ‘Don’t look up’, a iako su oboje temeljiti profesionalci, tabloidi osjećaju da se previše približavaju jedno drugome kako odmiče snimanje filma. Dvojac navodno dijeli sjajnu kemiju, što je očito svim promatračima. Špekulacije su da će Lawrence i producirati film te da će u gotovo svim scenama biti njih dvoje.

Također je objavljeno da se Jennifer Lawrence oduvijek divila zvijezdi ‘Titanica’  i bila je u zanosu kada je saznala  da je dobila priliku raditi s njim. Međutim, njezin suprug Cooke Maroney ne dijeli iste osjećaje. Smatra se da bi se mogao lako uznemiriti kada bi vidio da mu supruga ovako koketira na setu, kao što to radi s Leom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

Glumčeva djevojka, argentinski model Camila Morrone je pak navodno strpljiva i ne brine ju način na koji se stvari odvijaju između Lea i nje. Doduše, malo ju brine Leov odnos s Jennifer, ali  s nestrpljenjem čeka glumčev zaručnički prsten. Camilina zabrinutost ne čudi jer se i prije pisalo da su Leo i Jen uvijek koketirali jedno s drugim kad god bi se susreli na raznim događanjima, uključujući  dodjele filmskih nagrada.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by WCB👩🏼‍💻 (@world_celebs_style)




I premda su sve ovo možda samo glasine koje su potaknuli tabloidi, činjenica je da je Leo sklon povezati s osobama s kojima blisko surađuje. Tako je DiCaprio u prošlosti surađivao s Bradom Pittom, nakon čega su postali najbolji prijatelji, a njihov ‘bromance’, odnosno ‘muško zbližavanje’ ili ‘bratska ljubav’ pokrenula je niz zanimljivih intervjua i urnebesnih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yujin (@s_snowy22)

Dvojac je prvi put zajedno glumio 2015. godine u jednom kratkom filmu. Međutim, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio dobili su priliku raditi zajedno na filmu ‘Bilo jednom u Hollywoodu’. Film je ojačao njihovo prijateljstvo, a i dan danas su najbolji prijatelji, navodi Showbiz Cheat Sheet.

Autor:Iva Hanzen
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.