Foto: Screenshot/Una TV

Legendarni Gangster u golemim problemima: ‘Ja sam njemu neprijatelj broj jedan’

Autor: Z.S.

Legendarni bračni posrednik iz Runovića Nediljko Babić Gangster spojio je 470 parova, ali sada je u problemima, Naime, sve je manje sklopljenih brakova, ali i rođene djece. Zbog svega toga nije mu lako.

“Oni su jednostavno nezainteresirani. I mame su tu kumovale. Mamine kćeri i mamini sinovi. Ja ovdje znam neke djevojke, ona mamu uvik za ruku umjesto dečka. Dečka da traži da se uda da rodi koje dijete, a ne da čeka 50 godina”, kazao je Gangster za RTL Danas. Veliki je problem iseljavanja pa nevjeste traži u Ukrajini, Filipinima i Keniji. Samo u Imotskoj krajini je oko 2500 neženja.


Neoženjeni sin

Iako je samo u Imotskoj krajini oko 2500 neženje, priznao je da mu je najveća je tuga što nitko njegovu udrugu ne pomaže, ali još veća mu je neoženjeni sin.

“Ja sam njemu neprijatelj broj jedan što sam mu rekao da nađe curu. Ja ga mogu u roku od 24 sata oženiti, on neće pričati sa mnom. Ja ću ga oženiti, ima cura, ali njega ne interesira”, poručio je.

Popularni zvan Gangster lani je, inače, u emisiji ‘Una, due, tre’ Una TV otkrio dio tajne svog umijeća. Otkrio je i da mnoge slave osobe traže njegovu pomoć, ali i prema iskustvu prognozirao kakvi muškarci mogu osvojiti Jelenu Rozgu, Severinu, Ninu Badrić, Danijelu Martinović i Vlatku Pokos.

Gangster je objasnio da podatke klijenata prikuplja preko web stranice ‘Dalmatinski samci’ putem koje klijenti pošalju svoje slike, ispune upitnik, a on ih kasnije uvodi u svoju kartoteku. Parove spaja po godinama, stručnoj spremi i drugim parametrima kompatibilnosti.

GANGSTER IZ IMOTSKOG SPOJIO OKO 450 PAROVA: Otkrio bizarne zahtjeve i poznate osobe koje traže usluge
Naveo je da muškarci traže lijepe i zgodne žene, da ih nije “stid proći s njom da ih narod vidi”, dok žene traže malo bogatije muškarce.

“Uvijek se gleda što imaš, da imaju sigurnost”, pojasnio je.

Bizarne situacije

Otkrio je i neke bizarne situacije poput one kad ga je neženja u 90-im godinama života tražio da mu nađe ženu koja će mu roditi dijete, a 85-godišnji povratnik iz Amerike ženu između 18 i 25 godina.

“Meni je to malo…šta ja znam…meni je to nenormalno”, s nelagodom je govorio Babić koji je sa svojom suprugom Milicom u sretnom braku od 43 godine.
O poznatima

Kad su u pitanju poznate osobe, Babić je dao svoju prognozu kakav bi muškarac mogao osvojiti Jelenu Rozgu, koju navodi kao trenutno najpoželjniju udavaču, potom Severinu, ali i Ninu Badrić, Danijelu Martinović te Vlatku Pokos.

Smatra da Rozgi treba veliki igrač, da mora biti lijep, zgodan i prilično bogat, jer tvrdi da ona baš “nije za neku sirotinju”. Kad je u pitanju Nina, smatra da joj isto treba ”komad muškarca, visok, zgodan, duhovit. Danijeli Martinović kaže treba muškarac koji će ju utješiti, jer je bila u dugoj vezi te smatra da je trenutno ranjiva. Što se tiče Severine, ističe da njoj treba ”pravi muškarac”,

 

Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.