Foto: Instagram

Larisa Lipovac komentirala je svoje žiriranje u ‘Plesu sa zvijezdama’: ‘Bilo mi je jako lijepo, ali i dosta zahtjevno’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Profesionalna plesačica Larisa Lipovac otkrila je kako se osjećala kao članica žirija u showu ‘Ples sa zvijezdama’ te je nabacila nekoliko kritika na račun organizacije ‘Dore’ u koju se, prema njezinom mišljenju, ulaže nedovoljna svota novca.

‘Bilo mi je jako lijepo sudjelovati u ovom projektu, ali bilo je i dosta zahtjevno. Velika je odgovornost sjediti u žiriju, izreći svoje mišljenje, dati kritiku. Pokušala sam biti konstruktivna i naći u svakoj izvedbi pozitivne stvari na kojima se dalje mogu izgrađivati i napredovati’, izjavila je za svoje žiriranje u ‘Plesu sa zvijezdama’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

Larisa je na Dori sudjelovala nekoliko puta u ulozi koreografkinje, plesačice i redateljice, pa je kao profesionalac priznala koliko to glazbeno natjecanje pomaže u promociji plesa te koje su manjkavosti u organizaciji.




‘Radila sam na različitim formatima Dore s Jelenom Rozgom, Ninom Badrić, Jacquesom Houdekom, Lukom Nižetićem, Klapom Cambi, Filipom Rudanom… bilo ih je stvarno jako puno. Dora je sigurno prostor za ples, promociju i spektakl, ali čini mi se da bi se na hrvatskom izboru trebalo više uložiti u produkciju.

Kada usporedimo Eurosong i Doru, vidi se velika razlika u svim segmentima. Za spektakl te veličine treba uložiti puno više novca i možda hodati u korak s trendovima i kreativnim idejama’, izjavila je za Index.hr

Za kraj je otkrila da će godišnji odmor provesti na otoku Visu koji joj je najdraža ljetna destinacija pa ga je nazvala ‘svojim rajem’.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.