Kutcher i Natalie Portman vladaju kino blagajnama

Autor: hina

Glavni glumci dobro su se potrudili promovirati film, pa je tako uz seksi Natalie Portman u promociji sudjelovao i zgođušni Kutcher, ali i njegova gospođa Demi Moore.

Romantična komedija ‘No strings attached’, u kojoj glume Ashton Kutcher i Natalie Portman, ovog je vikenda zavladala američkim kino blagajnama. Američka je publika za kino ulaznice platila ukupno 20,3 miliona dolara.

Prijatelji koji pokušavaju i ostati samo to, unatoč seksualnoj privlačnosti, dobro su se potrudili promovirati film, pa je tako uz seksi Natalie Portman u promociji sudjelovao i zgođušni Kutcher, ali i njegova gospođa Demi Moore. Dodatnu popularnost glavnoj glumici Natalie Portman donio je i Zlatni globus koji je nedavno osvojila za ulogu u filmu ‘Black Swan’. Ovaj film nešto je niže na top listi najunosnijih i nalazi se na šestom mjestu.

Prošlotjedni broj jedan, akcijska komedija ‘The Green Hornet’ ovog je tjedna na drugom mjestu, sa zaradom od 18,1 miliona dolara, što dodano na dosadašnju zaradu iznosi ukupno 63,4 miliona dolara.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.