Wikimedia

Zagrebačko kazalište mladih odgađa sve predstave, uključujući i najavljenu premijeru CEMENT

Autor: Dnevno

Zagrebačko kazalište mladih odgađa sve predstave koje su na repertoaru ZKM-a, uključujući i najavljenu premijeru CEMENT koja je trebala biti izvedena 13.03.2020.

ZKM je ovu odluku donio u skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite da se zbog pandemije corona virusa do daljnjega odgode svi skupovi i organizirana okupljanja na kojima sudjeluje više od sto ljudi. Cijeneći publiku i zdravlje ljudi ZKM je privremeno bez predstava na repertoaru što se odnosi i na predstave Učlišta ZKM –a .

Nastava Učilišta ZKM -a i dalje se odvija prema planu kao i nastava u redovnim školama . O svim promjenama u našem kazališnom i učilišnom programu, a koje će ovisiti o preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, medije i javnost iz ZKM-a izvještavat ćemo svakog ponedjeljka.

U ZKM-u će se večeras, četvrtak, 12.03.2020. ipak održati Tribina Čitanje kazališta i zatvorena generalna proba predstave CEMENT – koja će svoju premijeru doživjeti nakon što prestane opasnost od virusne zaraze COVID-19, poručili su iz ZKM-a

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.