Foto: Goran Berović

Zabavni talk-show ‘Ženska priča’ zabavio zagrebačku publiku, novac od ulaznica doniran Europskoj koaliciji protiv raka dojke

Autor: Dnevno

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je zabavni talk-show ‘Ženska priča’ otvorio osmu sezonu, na temu MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila dugogodišnje prijatelje: Jadranku Đokić i Amara Bukvića te Jelenu Veljaču i Antu Vrbana, kako navode u priopćenju.

Sav prihod od ulaznica je doniran Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Svi željni zanimljivih i zabavnih priča, sinoć su uživali na još jednom talk – showu na temu muško ženskih prijateljstva.

Vječna debata o tome postoje li uistinu pravi prijatelji suprotnog spola, sinoć je dobro nasmijala zagrebačku publiku. Kako se trojac Amar Bukvić, Jelena Veljača i Jadranka Đokić poznaju još iz studentskih dana, sinoć nije nedostajalo smiješnih anegdota s Dramske akademije.

Poznati arhitekt, Ante Vrban odlično se uklopio među glumačkom ekipom, poznavajući Jelenu preko petnaest godina. Pričali su o vrijednostima pravog prijatelja, razlikama istospolnih i interspolnih prijateljstava, manama i vrlinama te o karakternim crtama koje obožavaju na svojim prijateljima.

Tematiziralo se i pitanje ‘prijatelja s povlasticama’, uz napomenu da su ipak teže ostariva ona prijateljstva s bivšim ljubavima i supružnicima. Osobno im se nikada nije dogodilo da prijateljstvo preraste u ljubav, uz jasnu poruku da je pravo prijateljstvo jedino moguće ukoliko se odnos temelji na obostranoj iskrenosti, poštivanju, prihvaćanju i razumijevanju.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, prva u osmoj sezoni. Vjerna publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak u jesenskim mjesecima i nekim novim, zasigurno zanimljivim javnim licima.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.