foto:Mozaik knjiga

Washington Post jeziv psihološki triler ‘Savršeno dijete’ proglasio knjigom godine

Autor: M.T.

Nakladnik Mozaik knjiga objavio je psihološki triler “Savršeno dijete” američke autorice bestselera Lucinde Berry, napetu i mračnu knjigu koju je list Washington Post proglasio knjigom godine.

Lucinda Berry bivša je klinička psihologinja koja se bavila dječjim traumama. To joj iskustvo sada pomaže u pisanju knjiga kojima čitatelje vodi kroz tamne strane ljudske psihe. Autorica je u karijeri napisala šest psiholoških trilera koji su tjednima bili na listama bestselera Washington Posta, New York Timesa i Sunday Timesa i prodali se u milijunskim nakladama.

“Savršeno dijete” (2019.) napeta je i jezovita priča o mladom bračnom paru koji očajnički želi dijete i o uznemirujućim posljedicama koje donosi ostvarenje te želje.

Christopher i Hannah sretno su oženjeni kirurg i medicinska sestra. Život im je savršen i nedostaje im samo dijete. Kad se u bolnici pojavi napuštena šestogodišnjakinja Janie, Christopher se odmah poveže s njom i uvjeri Hannu da ju posvoje. No Janie nije obično dijete i njezina oštećena psiha pokazat će se većim izazovom nego što su to očekivali…

foto:Mozaik knjiga

Ovaj roman punih godinu dana čvrsto je držao svoju poziciju među 10 najpopularnijih naslova na renomiranim svjetskim listama. Amazon Charts and Washington Post samo su neke od lista koji su “Savršeno dijete” proglasili knjigom godine.

“Uznemirujuća priča, tragična sudbina i nepredvidiva radnja oduševit će sve ljubitelje psiholoških trilera. I publika i kritika tvrde da je “Savršeno dijete” primamljivo i zadivljujuće štivo od početka do kraja, jer je mračno, duboko i opasno zarazno”, ističu iz Mozaika knjiga.

“Savršeno dijete” prvi je roman ove autorice objavljen na hrvatskom jeziku. Prijevod potpisuje Igor Rendić.




Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.