fbpx

VIDEO: Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čitala bajku Crvenkapica, no Crvenkapicu kakva je ispričana u predstavi kazališta Trešnja, još niste vidjeli!

Autor: Ivana Debeljak/Goran Anić

Zagrebačko kazalište Trešnja priprema iznenađenje za klince i roditelje

Na temelju poznate bajke "Crvenkapica", redateljica i dramaturginja Ivana Čoh Šverko, napravila je istoimenu predstavu koja će premijerno biti izvedena u petak, 27. rujna u 19 sati, u zagrebačkom kazalištu Trešnja.

Crvenkapicu glumi Ana Vilenica, vuka Damir Klemenić, a predstavu 'nose' i sestre Ivana (Daria Knez Rukavina) i Tihana (Tena Jeić Gajski), te baka (Ivana Bakarić), mama (Vanda Vujanić Šušnjar) i lovac (Krunoslav Klabučar). U sat vremena, koliko predstava traje, i djeca i odrasli, vidjet će kako ta dobro poznata bajka može biti ispričana i prikazana na jedan sasvim drugačiji, poučan i pozitivan, te vedar način.

Kako izgleda ta nova Crvenkapica i što o njoj kažu glumica Ana Vilenica i glumac Damir Klemenić – doznajte u videu!


Autor:Ivana Debeljak/Goran Anić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.