Samoborska fašnička vlada čestitala inauguraciju Riječkoj karnevalskoj kraljici

Autor: Dnevno

Četiri samoborska fašnička lika iz dolazećeg Srakostripa iskreno i bez uvijanja čestitala su svojoj kolegici, riječkoj karnevalskoj kraljici, njezinu inauguraciju uputivši joj poruku Vlade Slobodne Fašničke Republike Samobor u kojoj stoji sljedeće:

“Vaša karnevalska ekselencijo, velepoštovana Dora!

Primite iskrene čestitke i izraze dubokog poštovanja u povodu Vaše inauguracije za kraljicu Riječkog karnevala. Nadamo se da ćete u svom prenatrpanom, karnevalskom kalendaru pronaći malo vremena za radno-zabavni posjet našoj Slobodnoj Fašničkoj Republici Samobor, koja ove godine doživljava svoje 194. izdanje. Vjerujemo također u daljni razvoj i unapređenje naših međusobnih, karnevalsko-fašničkih veza i odnosa, a na korist i dobrobit cjelokupne maškarane zajednice. Uz poznati fašnički pozdrav “Bedaki noriju saki dan, a pametni samo na Fašnik”, srdačno Vas pozdravljamo i želimo uspješno obnašanje zahtjevne uloge i dužnosti koju ste preuzeli.

U ime Vlade Slobodne Fašničke Republike Samobor:

Princ Fašnik, princeza Sraka, Sudec Zlatko i Štef Fiškal”

Sve aktualnosti vezane uz 194. Samoborski fašnik pratite na službenoj web stranici www.samobor.hr/fasnik i na društvenim mrežama.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.