Foto: Marina Ribar

‘RASKRIŽJE’ NA VELIKOJ TURNEJI: Hit roman Marijane Perinić bit će predstavljen diljem Hrvatske!

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Nakon uspješne promocije u Zagrebu te izuzetno pozitivnih reakcija na njezin novi roman “Raskrižje”, spisateljica i komičarka Marijana Perinić kreće na hrvatsku turneju na kojoj će predstaviti svoju hit knjigu.

Glavna je junakinja Kristina, tridesetdevetogodišnja Zagrepčanka, uspješna prevoditeljica koja je često na putu radi poslovnih angažmana. Kad se na početku jednoga takvog putovanja, prilikom vožnje u taksiju, nađe u nedoumici kojim putom skrenuti zbog prometne gužve da bi stigla pravovremeno na let za Pariz, ona mora donijeti naoko nebitnu odluku – skrenuti lijevo ili desno? Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Što je odlučila, kako se njene odluke odražavaju na život i upravljaju li te odluke životom ili smo samo prepušteni sudbini koja ipak vuče sve konce? Odgovore na ova pitanja kao i na svoja vlastita pitanja koja će se neminovno pojaviti nalaze se u “Raskrižju”.

Turneja:
21. travnja – Otočac
22. travnja – Karlovac
25. travnja – Šenkovec
27. travnja – Biograd Na Moru
28. travnja – Šibenik
29. travnja – Split
05. svibnja – Daruvar
13. svibnja – Buzet
19. svibnja – Nova Gradiška
26. svibnja – Hrvatska Kostajnica
06. lipnja – Ploče
07. lipnja – Metković
08. lipnja – Opuzen
09. lipnja – Ston

“Čitatelj na trenutke stječe dojam kao da gleda romantični film u kojem gotovo svi likovi, bez obzira odakle dolaze i čime se bave, opsjednuto traže ljubav koju pronalaze ili gube, ovisno o tome skrene li glavna protagonistica u taksiju lijevo ili desno. Vaša intuicija ovaj će roman prepoznati kao dobru zabavu koja se na trenutke pretvara u košmar koji vam je odnekud poznat”, rekla je o “Raskrižju” poznata književnica Milana Vlaović Kovaček.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.