MLU održava genijalnu radionicu za djecu: Neka Vaši maleni kreativci postanu Mali prijatelji Muzeja!

Autor: Dnevno

Muzej likovnih umjetnosti tijekom godine organizira brojne izložbe, a već dugi niz godina razvija i pedagošku djelatnost koja nudi različite aktivnosti vezane za izložbene programe. Cilj pedagoških aktivnosti je  djeci i mladima približiti umjetnost i senzibilizirati ih za vrijednosti suvremene i povijesne kulturne baštine.

Jedna od tih aktivnosti je radionica Mali prijatelji muzeja, koja se održava svake subote od 10.30 do 120:00 sati.

Svaka radionica mjesto je kontakta i komunikacije s bogatom suvremenom, kao i povijesnom umjetničkom baštinom, ali i prilika za iskazivanje kreativnog potencijala, druženje te upoznavanje s novim likovnim tehnikama i materijalima, a sve kroz postav aktualnih izložbi.

U Muzeju smatraju kako je potrebno svim zainteresiranim posjetiteljima omogućiti poseban susret s originalnim umjetničkim djelima i stručnim osobama, a upravo pod stručnim vodstvom pedagoga i umjetnika se održavaju radionice Mali prijatelji Muzeja.

Radionice su izvanškolski program namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta, a zamišljene su na način da djeca kroz zabavu uče i kreativno se izražavaju  te, u konačnici, od malih nogu stvaraju naviku odlaska u kulturne ustanove.

Muzej likovnih umjetnosti poziva roditelje i djecu da se prijave i rezerviraju svoje mjesto na radionici koja će se održati u u subotu, 7. ožujka s početkom u 10:30 sati. Radionicu će voditi Josipa Stojanović, a tema radionice su autoportreti.

Cijena radionice u koju je uključen sav potreban materijal je 21,00 kn po djetetu, a prijaviti se možete putem e-maila: [email protected], na broj: 091/183-9209 ili putem Facebooka stranice Muzeja. Kontakt osoba: Katica Kaniža, voditelj marketinga.




Neka i Vaši maleni kreativci postanu Mali prijatelji Muzeja!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.