(FOTO) ‘Mali noćni razgovori ljevice i desnice’ Tihomira Dujmovića oduševili splitsku publiku

Autor: Dražen Krajcar

Drugi dio “Malih noćnih razgovora ljevice i desnice” Tihomira Dujmovića sinoć je zaintrigirao splitsku kazališnu publiku. Uz barda hrvatskog novinarstva Josipa Jovića, bivšu ministricu i kulturnu djelatnicu Nansi Ivanišević, te ratnog ravnatelja splitske bolnice dr. Biočića, i ekipu Jadran TV-a u ispunjenoj dvorani zamijetili smo i bivšeg splitskog čelnika Ivana Škorića koji se dugo u javnosti nije pojavljivao.

Drugi dio istoimene Dujmovićeve predstave donosi niz novih detalja koja su Tomislav Martić i Vinko Kraljević strasno prenosili na scenu. I drugi dio predstave premda traje sat i pol vremena ne gubi ni na ritmu ni na zanimljivosti. Glumci i glumice ( sjajna Lucija Dujmović) su znalački održali pažnju publike dobivši na kraju nekoliko zasluženih salvi pljeska.

“Da, pokazalo se da je drugi dio ove predstave izvrsno izbalansiran i da ga je publika primila punog zadovoljstva. Trebalo bi prijeći na treći dio, ali uz dvije emisije na Z1 TV jednostavno ne dospijem otvoriti treći dio predstave, tim prije sto radim na monodrami o Zvonku Bušiću” kaže Dujmović nakon sinoćnje  predstave u Splitu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.