Ilustracija

Znate li za ovaj trik? Savršeno skuhan kukuruz

Autor: dnevno.hr

Ne vjerujemo da postoji netko tko ga ne voli

Kukuruz se u pravilu kuha tako što ga se stavi u vodu iz slavine te sačeka dok ne bude dovoljno mekan za konzumaciju, što dakako nije pogrešno.

No, ako primijenite ovu metodu, to ukusno jelo moglo bi primiti posve novu, još ukusniju dimenziju.

Naime, sačekajte da voda proključa te dodajte u nju malo mlijeka ili maslaca te na koncu stavite kukuruz u vodu.

Iznenadit će vas savršen okus.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.