Popečci s mladim lukom: Zdrava namirnica podiže svako jelo
Znate li za ovaj trik? Savršeno skuhan kukuruz
Ne vjerujemo da postoji netko tko ga ne voli
Kukuruz se u pravilu kuha tako što ga se stavi u vodu iz slavine te sačeka dok ne bude dovoljno mekan za konzumaciju, što dakako nije pogrešno.
No, ako primijenite ovu metodu, to ukusno jelo moglo bi primiti posve novu, još ukusniju dimenziju.
Naime, sačekajte da voda proključa te dodajte u nju malo mlijeka ili maslaca te na koncu stavite kukuruz u vodu.
Iznenadit će vas savršen okus.
ZADNJE VIJESTI
Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.