fbpx
7dnevno

Začinjena pohana piletina: Nijanse čine ovaj recept nesvakidašnjim!

Autor: 7dnevno

Nitko im neće odoljeti!

Sastojci:

50 g glatkog brašna
100 g krušnih mrvica
1 limun
šaka sjeckanog peršina
1 jaje
4 fileta pilećih prsa
ulje

Priprema:

Pomiješajte brašno i krušne mrvice s pola sjeckanog peršina i naribanom koricom limuna.

U drugoj posudi razmutite jaje, posolite ga i popaprite.

Pileća prsa uvaljajte u smjesu s mrvicama pa u jaje i potom opet u mrvice.

Na zagrijanom ulju pohajte na laganoj temperaturi panirana prsa dok ne dobiju lijepu zlatnu boju s obje strane.




Poslužite toplo i pospite preostalim sjeckanim peršinom.

Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.