Recept star više od 100 godina: Pripremite savršenu pincu za Uskrs
Zaboravljeni recept naših predaka: Pečena buča ili tikva
Ovo je još jedan bakin recept koji će neke od vas vratiti u djetinjstvo.
Sastojci:
- 1 buča (bundeva)
- šećer
- sol
Priprema:
Buču operite i narežite na manje kriške. Svaki komad očistite od koštica. Prije pečenja, buču, po želji, možete posuti s malo šećera, soli ili muškatnog orašćića.
Pecite kriške u prethodno zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva oko 30 do 45 minuta.
Buča je pečena kada postane zlatno rumena.
Umjesto buče, na isti način možete pripremiti i tikvu.
ZADNJE VIJESTI
Bogata salata s pečenom tikvicom: Savršena kombinacija svježine i hrskavosti
Tiktokerica otkrila zašto nam konobari daju kušati vino, nije ono što mnogi misle
Pohani sir s marmeladom od brusnice: Spoj okusa koji oduševljava
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.