Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
UŽIVANCIJA ZA NEDJELJNI RUČAK: Ljuta pileća krilca s mladim lukom
Unesite raznolikost u nedjeljni obiteljski ručak i poslužite ovu kulinarsku senzaciju.
Sastojci:
- 700 g mladog krumpira
- 600 g pilećih krilca
- 1 žlica meda
- sol
- papar
- ulje
- mljevena slatka paprika
- mljevena ljuta paprika
- ružmarin
- kari
- češnjak
- 1 žlica senfa
Priprema:
Krumpir isijecite na kocke. Dodajte sol, ulje, slatku mljevenu papriku, malo ljute mljevene paprike, papar i nasjeckani ružmarin. Sve izmiješajte i ubacite u pleh koji ste obložili papirom za pečenje.
Krilca posolite i popaprite. Dodajte slatku i tucanu papriku, senf, malo nasjeckanog ružmarina, 1 žlicu meda i malo češnjaka u prahu. Sve izmiješajte pa stavite između krumpirića.
Pecite na 220 stupnjeva do sat vremena da fino porumeni.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.