
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!
Vlasnik Markus Kobert jabuku je uzgojio u voćnjaku u Švicarskoj, a neke od vrsta koje je križao su Royal Gala i Braeburn s još jednim primjerkom ružičastog mesa, ali bez okusa.
Nova sorta jabuke Redlove, koju je jedan uzgojivač pokušavao uzgojiti 20 godina, ima žarkocrvenu boju i izvana i iznutra kojom podsjeća na rajčicu, a boju zadržava i nakon kuhanja. Ima okus bobičastog voća, te je zdravija jer je bogatija antioksidansima.
Voćka je uzgojena križanjem brojnih srodnih vrsta, a jedna je britanska tvrtka osigurala ekskluzivna prava na prodaju. Ipak, voćnjaci širom Europe sade ovu sortu kako bi se jabuke mogle komercijalno prodavati.
Vlasnik Markus Kobert jabuku je uzgojio u voćnjaku u Švicarskoj, a neke od vrsta koje je križao su Royal Gala i Braeburn s još jednim primjerkom ružičastog mesa, ali bez okusa.
Uzgajivači tvrde da je ovo bio prirodan proces uzgajanja i da nisu korištene tehnike genetičke modifikacije, piše uwillreadnews.blogspot.com.
SVI LUDE ZA OVIM RECEPTOM: Kiflice gotove za deset minuta! U slast!
KRALJICA DOMAĆIH JELA: Srijemska sarma s kiselim kupusom
PRAVI BOSANSKI ĆEVAPI: Tajna je u izboru mesa, začinima i načinu prženja
NUGAT BOMBA KOJU MORATE PROBATI: Ovo je čarolija! Ne peče se! Jednostavna je i božanstvena