Sirova torta od malina: Osvaja na prvi, osvježavajući zalogaj
Tko bi mu odolio? Zavoljet ćete šareni čokoladni kolač s mekanim biskvitom
Ne samo što je ukusan nego je i predivan. Kada ga stavite na stol, izgledat će poput ukrasa.
Sastojci:
- 3 jajeta
- 120 g brašna
- 100 g čokolade
- 100 g grožđica
- 100 g maslaca
- 100 g šećera
- 1 prašak za pecivo
Priprema:
Umutite jaja sa šećerom. Dodajte rastopljen maslac. Dobro izjednačite brašno s praškom za pecivo te ga podijelite na dva dijela. U jedan dodajte rastopljenu čokoladu, a u drugi grožđice.
Uži pleh obložite papirom za pečenje pa na dno stavljajte po širini jednu žlicu svijetlog, pa jednu žlicu čokoladnoga tijesta.
Pecite na 200 stupnjeva oko 40 minuta.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.