Shutterstock

TAJNA AROMA: Evo kako ćete pripremiti savršen maslac za mazanje na kruh

Autor: ZG/Dnevno.hr

Ovaj maslac možete držati u hladnjaku i do tjedan dana, a prije konzumacije, ostavite ga na sobnoj temperaturi.

Sastojci:

  • 6 komada mladog luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 čili papričica
  • 150 g maslaca

Priprema:

Operite luk, osušite ga, a zatim posolite i popaprite.

Pecite u pećnici dok ne poprime boju, oko tri minute sa svake strane.

Pustite da se ohladi, pa isjeckajte na sitno.

U blender ubacite maslac, pečeni mladi luk i jednu očišćenu čili papričicu.




Ponovno posolite i popaprite.

Ohladite i poslužite po želji.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.