Foto: Depositphotos

ŠTO UČINITI SA STARIM KRUHOM? Ovaj svima poznati recept ima jedan novi sastojak! Jeste li ga isprobali?

Autor: 7dnevno

Zapečeni kruh obilježio je mnoge djetinjastva. Naše bake nisu bacale hranu već su koristile svaki višak na maštovite, samo njima poznate, načine.

Tako je i ovo jelo nastalo, a do danas je opstalo.

Donosimo brzi recept za kojeg vam čak nije potrebno puno sastojaka.

Sastojci:
kriške starog kruha
jaja
mrvljeni sir
mlijeko
malo ulja

Priprema:
Uključite pećnicu na 220 stupnjeva. Stari kruh izrežite na kriške.
U zdjelu izdrobite sir, dodajte mlijeko, malo ulja i jaja pa sve izjednačite.
Kruh dobro umočite u sir s obje strane. Lim obložite papirom za pečenje pa naredajte kriške kruha u malim razmacima jednu od druge. Pecite oko pola sata, dok fino ne porumene.




Autor:7dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.