
SARMA IZ PEĆNICE! OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Prejednostavno je: ‘Ova sarma se ne treba baš ništa paziti, sve odradi pećnica’
Zapečeni kruh obilježio je mnoge djetinjastva. Naše bake nisu bacale hranu već su koristile svaki višak na maštovite, samo njima poznate, načine.
Tako je i ovo jelo nastalo, a do danas je opstalo.
Donosimo brzi recept za kojeg vam čak nije potrebno puno sastojaka.
Sastojci:
kriške starog kruha
jaja
mrvljeni sir
mlijeko
malo ulja
Priprema:
Uključite pećnicu na 220 stupnjeva. Stari kruh izrežite na kriške.
U zdjelu izdrobite sir, dodajte mlijeko, malo ulja i jaja pa sve izjednačite.
Kruh dobro umočite u sir s obje strane. Lim obložite papirom za pečenje pa naredajte kriške kruha u malim razmacima jednu od druge. Pecite oko pola sata, dok fino ne porumene.
SARMA IZ PEĆNICE! OVO JOŠ NISTE VIDJELI! Prejednostavno je: ‘Ova sarma se ne treba baš ništa paziti, sve odradi pećnica’
Omiljeni kolač svih generacija! Kremaste kocke od kojih se nećete moći odvojiti!
I VARIVO MOŽE BITI UKUSNO! Zapišite recept za jedno je od najukusnijih, a ujedno i najzdravijih variva koje ćete ikad kušati!
Rumene slasne kriške: Evo kako do obroka od sastojaka koje uvijek imate u svojoj kuhinji