Pinterest

Savršenstvo iz bakine kuhinje: Pečeni krumpir s hrskavim suhim mesom!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Ovo je savršen ručak za sve gurmane.

Sastojci:

  • 700 g krumpira
  • 100 g suhe slanine
  • 100 g suhih kobasica
  • mljevena paprika
  • mljeveni papar
  • suhi biljni začini
  • ulje

Priprema:

Krumpir očistite te isijecite na kolutove. Dodajte ulje, crvenu mljevenu papriku i papar pa sve izmiješajte.

U podmazan pleh poredajte krumpire, a između njih stavite nasjeckanu suhu slaninu i kobasicu.

Pecite na 200 stupnjeva oko 40 min da lijepo porumeni.

U slast!

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.